TLF: 98024444
MENY

Vi har LeasePlan-avtale

Lakkbehandling


Det finnes forskjellige lakk-kvaliteter, noe som krever forskjellige behandlingsformer. Hvilken lakkbehandling som kan lønne seg for din bil kommer an på bilmerke og årsmodell. Vi hjelper deg med å finne riktig behandling. Under kan du lese litt om de forskjellige behandlingene vi kan tilby.

Diamondbrite

Den patenterte Diamonbrite prosessen gir et hardt og høyglansbeskyttende skjold som hindrer mot sure atmosfæriske forurensninger. Når bilen er behandlet med Diamondbrite, trender du aldri å polere mer.

Fra kr 5000,-

Autoglym Shield

Autoglym Shield™ er et system som beskytter og forsegler lakk, glass og tekstiler over lang tid. Det er den komplette løsningen, som gir deg god samvittighet, fordi du vet at bilen er beskyttet mot hverdagens tøffe påkjenning som finnes i forurensing og andre elementer som påvirker bilens utseende.

Fra kr 5000,-

Cosmic lakkbeskyttelse

I over 15 år har vi holdt på med lakkbeskyttelse av biler, prøvd ut flere kjente og mindre kjente merker, men ingen har vært så fremtidsrettet som Cosmic Glasscoat lakkbeskyttelse. Håndlaget på bestilling fra Tyskland. Alltid fersk, og med en unik glans og hardhet som beskytter bilens lakk i 8 år, med serviceintervall hver 18. måned.

Les mer om Cosmic Lakkebeskyttelse ›

Fra kr 6000,-

Tribos lakk-coating

Tribos er ikke en polish eller en vanlig overflatebehandling. Det er en unik og banebrytende polymer-behandling, laget først og fremst til større båter i det tøffe miljøet til havs,
for så å bli utviklet for bil og fly. Tribos leverer beskyttelse for lakk, glass, felg og stoff. Med garanti og lang holdbarhet er dette ett produkt vi har stor tro på i fremtiden.

For mere info se: www.triboscoatings.no

Fra kr 4500,-

Swissvax (voks)

Swissvax en perfekt voksbehandling for deg som vil ha det lille ekstra. Med merkebestemte vokser til merkebestemte lakktyper klarer Swissvax å få til en optimal glans og glatthet samt beskytelse for lakken i lang tid. Swissvax har en egen serie for matt lakk og matt folie for fjerning av fingermerker og bevaring av den matte finishen.

Fra kr 4000,-

Drop Off

Dropp Off keramisk lakkbeskyttelse er et unikt og meget sterkt produkt som tåler bilvask-kjemikalier. Det har lang holdbarhet og gir en unik glans i lakken.

For mere info se: www.mercansol.no

Fra kr 7000,-

Bilvask

Vaskemaskin

Med våre krav til vaskeresultater kan ikke våre maskiner sammenlignes med bilvaskemaskiner du finner på f.eks bensinstasjoner. Med egne vaskeprogram og topp kjemikalier skal vi levere deg Trondheims reneste bil, så langt det lar seg gjøre.

Les mer om vår vaskemaskin ›

Selvvask

Vår selvvask er alltid åpen. Den tar betalingskort, mynter og verdikort. Er du usikker på hvordan selvvasken fungerer – ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi hjelper deg!

Innvendig bilpleie

Vi tilbyr innvendig vask, våtrens, fjerning av hund- og røyklukt, impregnering av stoffseter, lakkering av skinnseter, innvendig AC-rens, m.m. Under kan du lese mer om de forskjellige behandlingene vi kan tilby.

Innvendig AC-rens

Når sjekket du Air-condition anlegget i bilen din?

Visste du at for hvert år minsker gassen som er i anlegget rundt 5 til 15 %. Effekten avtar og anlegget tørker ut pakninger og ac-pumpa og deler blir etterhvert ødelagt.

Les mer om innvendig AC-rens ›

Impregnering av stoffseter

Bevar setene dine lenge med Polishangel Fabric Coat behandling. Fabric Coat impregnerer og beskytter tepper og tekstiler i bilen. Tekstilfibrene blir fylt og tettet, forblir antistatiske og forhindrer at de suger til seg støv og smuss. Resultatet er at tekstilene blir lette å holde rene og flekker lettere å fjerne. Skulle uhellet være ute og noe søles i bilen, tørker man bare lett av med en tørr klut.

Lakkering av skinnseter

Vi reparerer sliteskader i skinnet slik at setene blir som ny igjen. Vi scanner den opprinnelige fargen slik at det ikke blir fargeforskjeller etter behandlingen.

Innvendig vask

Grundig vask av bilen hvor vi støvsuger, vasker, fjerner enkle flekker, vasker matter og lufter bilen godt.

Fra kr 750,-

Våtrens

Vi støvsuger bilen fri for støv og smuss, tilsetter såpe/rensemiddel og suger deretter ut all såpe/rens.
Vi ser helst at bilen står til oss over natten for å bli helt tørr før du får den tilbake.

Dekk og dekkhotell

Når du leverer bilen din til oss for dekkskifte, skal du være trygg på at jobben blir riktig gjort. Vi sjekker at lufttrykket og mønsterdybden er etter forskriftene. Må du ha nye dekk gir vi råd om hvilke dekk vi mener er riktig for ditt bruk og din bil. Vi forhandler Continental og Nokian, da vi vet disse merkene er av meget god kvalitet. Vi kan også skaffe billigere merker om det er av interesse

Vi skifter, vasker, kontrollerer og oppbevarer dekkene for deg. Du sparer plass og du slipper å bekymre deg for at dekkene dine er oppbevart riktig.

Dekkhotell

Vi skifter, vasker, kontrollerer og oppbevarer dekkene for deg. Du sparer plass og du slipper å bekymre deg for at dekkene dine er oppbevart riktig.

Fra kr 500,-